• news_bg

Aká je budúcnosť priemyslu LED osvetlenia pre čínsky export?

Čína je už dlho svetovou veľmocou vo výrobe a exporte produktov LED osvetlenia.Vďaka svojmu záväzku k technologickým inováciám, nákladovej efektívnosti a rozsahu výroby je ČínaLED osvetleniepriemysel zaznamenal v priebehu rokov obrovský rast.V tomto článku budeme skúmať budúce vyhliadky čínskeho priemyslu LED osvetlenia na export, berúc do úvahy vyvíjajúce sa trendy, výzvy a príležitosti.

https://www.wonledlight.com/2023-hot-sell-oem-table-lamp-manufacture/
https://www.wonledlight.com/modern-creative-luxury-hotel-home-decorative-metal-base-bed-side-indoor-led-table-lamp-product/

1. Technologický pokrok

Čínsky priemysel LED osvetlenia sa vyznačuje neustálym technologickým pokrokom.V posledných rokoch sa kladie veľký dôraz na zlepšenie účinnosti, kvality a všestrannosti produktov LED osvetlenia.

Miniaturizácia a integrácia**: Výrobcovia vyvíjajú LED čipy a komponenty, ktoré sú menšie a integrovanejšie, čo umožňuje väčšiu flexibilitu dizajnu a vylepšenú estetiku osvetľovacích produktov.

Inteligentné osvetlenie**: Integrácia inteligentných technológií do osvetlenia LED nabrala značnú dynamiku.Čínski výrobcovia LED osvetleniavyrábajú inteligentné žiarovky, svietidlá a systémy, ktoré je možné ovládať na diaľku, čo spotrebiteľom ponúka pohodlie a úsporu energie.

Osvetlenie zamerané na človeka**: Výskum v oblasti osvetlenia zameraného na človeka je na vzostupe.Táto technológia upravuje teplotu farieb a intenzitu LED svetiel tak, aby napodobňovali prirodzené denné svetlo, čo môže byť prospešné pre ľudské zdravie a produktivitu.

https://www.wonledlight.com/products/

2. Energetická efektívnosť a udržateľnosť

Energetická efektívnosť a udržateľnosť sú prvoradésvetový priemysel osvetlenia.Čínski výrobcovia LED uznali dôležitosť týchto faktorov a podnikajú kroky na splnenie medzinárodných noriem a predpisov.

Certifikácia Energy Star a DLC**: S cieľom uspokojiť medzinárodný trh,Čínske LED osvetleniespoločnosti získavajú certifikácie ako Energy Star a DesignLights Consortium (DLC), ktoré sú v Severnej Amerike vysoko uznávané za

Podľa výskumnej správy „China Led Lighting Market Overview, 2028“, publikovanej Bonafide Research, čínsky led light market má do roku 2028 pridať 10,72 miliardy USD. Dongguan ako „čínska svetová továreň.“ Okrem toho, že je najväčšou čínskou veľkoobchodný trh s osvetlením, Dongguan je tiež vysoko kvalitnou výrobnou základňou a výrobnou základňou LED svetla v krajine.Existujú rôzne typy LED svetla, ako sú LED pouličné svetlá, LED žiarovky, LED svetlá, LED svetlá, LED lampy, LED panelové svetlá a mnohé ďalšie sú na trhu.Vo svetlách je LED solárne záhradné dekoratívne stohovacie svetlo.A všetky typy dekoratívnych svetiel sú k dispozícii na čínskom trhu.

Dongguan Wonled lighting Co., Ltd. je profesionálny dizajnér a výrobca interiérových svietidiel založený v roku 2008. Naše hotové výrobky sa vyvážajú hlavne na trhy Európy a Ameriky.Sme dcérskou spoločnosťou Dong Guan Wan Ming Industry Co., Ltd.

Naša materská spoločnosť Wan Ming bola založená v roku 1995 a je profesionálnym výrobcom kovových dielov v osvetľovacom priemysle.Produkty sústredené na tlakové liatie hliníka a zliatin zinku, kovové rúry, ohybné rúry a súvisiace príslušenstvo.V poslednej dobe sa Wan Ming Group už stala jedným z kľúčových výrobcov kovových dielov v oblasti osvetlenia s približne 800 zamestnancami/pracovníkmi a dodáva diely pre známych zákazníkov ako IKEA, PHILIPS a WALMART.

Výstava Wonledlight predstavuje produkty

Produkty:

Obchodné osvetlenie

Luster & Závesné svietidlo

Stropné svetlo

Nástenné svetlo

Stolové svetlo

Podlahové svetlo

Solárne svetlo

Pre viac informácií kontaktujte Wonledlight na nasledujúcich kontaktných údajoch:

Adresa: Nie.12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, Čína

Tel:+86-769-87339096 DO 1 Linka

Lucy Liu

Telefón/WeChat/WhatsApp:+86 18627297357

E-mail:lucy-liu@wonledlight.com

Croesus Lo

Telefón/WeChat/WhatsApp:+86 13622624429

E-mail:croesus-lo@wonledlight.com